fbpx
Бургас Инвест - лого
за нас - икона

За нас

Бургас Инвест е компания, специализирана в строително-предприемаческата и инвестиционна дейност.

Кои

сме ние?

БУРГАС ИНВЕСТ е строително-инвестиционна компания, занимаваща се с проектирането и изграждането на нови сгради, с цел качествено и модерно жилищно строителство. Компанията разполага с няколко офиса “Отдел Продажби” и консултации на клиенти в два от големите градове в страната, като цели директна продажба, без посредници с крайния купувач. Създавайки близки контакти и постижими цели, БУРГАС ИНВЕСТ залага на високотехнологично строене, изпълнявайки своите проекти в краткосрочен план.

 

Част от семейството на компанията са “БГ ИНВЕСТ 76” и “Дорослава Строй” – утвърдени компании на регионално и извън регионална ниво. Обединени от дългогодишния си опит, с десетки успешно реализирани проекта двете компании имат за цел реализирането на действащите проекти, както и създаването на нови такива, облагородяването на жилищни райони и закупуване на парцели или обезщетение.

Бургас Инвест - компания, специализирана в строително-предприемаческата и инвестиционна дейност.
0 +
Реализирани проекта
0 +
Години опит в областта
0 %
Положителна обратна връзка
качествено строителство - икона

15 завършени сгради с 784 апартамента и толкова паркоместа и гаражи, с общо РЗП 65 722 кв.м.

дългогодишен опит - икона

5 строящи се сгради и 3 в проект с 861 апартамента и толкова паркоместа и гаражи, с РЗП 96 287 кв.м.

нашата

мисия

Повече от 15 години усърдна работа и стотиците доволни клиенти, ни мотивират да продължим мисията си като създаваме надеждни жилища за едно по-сигурно бъдеще.

ОТКРИЙТЕ СВОЯ НОВ ДОМ С БУРГАС ИНВЕСТ

Дейността ни е концентрирана в градовете Бургас и София, както и по южното Черноморие.

ВИСОКО КАЧЕСТВО НА ЖИВОТ

Строителство ни се отличава с модерна съвременна архитектурна визия, функционални жилищни площи и разнообразен избор на квадратури, отговарящ на търсенето на нашите клиенти.

ПРЕДПОЧИТАНА ЛОКАЦИЯ

Изборът ни за застрояване на жилищни парцели е съобразен с критерии, удобни за съвременния градски обитател - а именно с локация, разполагаща с добра инфраструктура, с лесен достъп до главни пътни артерии, спирки на градския транспорт, училища, детски градини, големи хипермаркети и същевременно свободен достъп до зелени площи. Сигурността, удобството и спокойствието на нашите новодомци, са водещ фактор за нас.

Вашето мнение е важно за нас!

Благодарим ви за доверието, което ни гласувате всеки ден! Благодарим ви, че създавате своя дом с нас!

Връзка

с нас

Можете да се свържете с нас по някой от следните начини: