fbpx
Бургас Инвест - лого

ВХТИ Парк 2

Представяме ви новостроящия ни се проект ВХТИ Парк 2, намиращ се в район с отличителна локация и изцяло нова инфраструктура.

Локация

на ВХТИ Парк 2

Несравним с локацията си комплекс ВХТИ ПАРК 2 се намира до обширна зеленина,  ключови пътни артерии, от които се стига бързо до центъра на Бургас и трите изхода от него. Само на няколко минути с кола или пеш се стига до двата мола, в непосредственост до Метро, Кауфланд, Лидл, Айко, Домко и още предпочитани търговски вериги.

Източно от ВХТИ ПАРК 2 се намира най-новата и модерна многопрофилна болница МБАЛ “Сърце и мозък“, която е клас А, което означава, че инфраструктурата ще бъде изцяло изградена. Скоро бе завършена и директната връзка с път I-6 София-Бургас, която вече функционира.

На 150 метра от новата сграда се намира сграда ВХТИ ПАРК, а до нея непосредствено Университет „Проф. д-р Асен Златаров“, по дължина, успоредно на бул. “Проф.Яким Якимов”.

Как изглежда

ВХТИ Парк 2

Описание

на комплекс

Комплекс ВХТИ ПАРК 2 се състои от четири жилищни сгради А Б В и Г, със 7 наземни жилищни етажа, като в първата е предвидено изграждането на хранителен магазин и аптека.  За пълното удобство на обитателите са замислени зелени площи, като между сграда Б и сграда В е проектирано изграждането на детска площадка в напълно обезопасена среда.

Комплекса разполага с голям избор от разнообразна квадратура, като рамкови за двустайни жилища са от 58,39 кв.м. до 128,89 кв.м.; тристайни от 88 до 135 кв.м.; четиристайни от 111 до 163 кв.м.

В Предварителния договор, който се сключва между двете страни,  ние като строители, сме включили клауза, която гласи, че цената на закупения имот остава окончателна и не се променя през целия период на строеж!

Етап на строителство:

Предстои да започне строителство края на месец Януари началото на Февруари 2024г.

Срок на проекта:

от 24 до 30 месеца от РС

Направи

запитване

Можете да се свържете с нас по някой от следните начини: