fbpx
Бургас Инвест - лого

City Park

Сградата е разположена в един от най-бързо развиващите се комплекси в страната, приканва всеки да я заобича още от пръв поглед. Граничеща с новия зелен парк и спортен комплекс в жилищната територия, СИТИ ПАРК разкрива неповторима гледка към езерото Мандра, Черно море и се разкрива панорамна гледка към града.

Локация

на City Park

Сградата е разположена в зона В на ж.к „Меден рудник“, гр. Бургас, до новия парк в комплекса. В близост се намира терминал „Юг“ на градския транспорт, който е главната автобусна спирка и нова детска градина. Районът около сградата е тих, с прекрасна гледка. 

Как изглежда

City park

Описание

на сградата

Жилищната сграда се състои от 7 етажа, включва сутерен с гаражи. В сградата са разположени 90 жилища и 90 паркоместа и гаражи. За всеки апартамент е предвидено складово помещение, което се намира в него или на сутерена. Първият етаж на сградата е проектиран с остъклени балкони. Сградата има два входа, като всеки от тях има връзка с двора до сутерена. 

За двата входа е проектирано преддверие, предвидени са места за пощенски кутии, както и общо помещение, което да се ползва от обитателите. Всяко жилище е с отлично разпределение, което включва: Дневно жилищно помещение с кухненски бокс и трапезария, една или две спални и балкони.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

City park

 • Качествени цветни фасадни мазилки
 • Зидария с висококачествени керамични тухли
 • Дограма с прекъснат термомост
 • Топлоизолационен пакет с дебелина 100мм 
 • Алуминиеви, устойчиви на корозия (ръжда) парапети
 • Домофонна система, свързваща всяко жилище с входа на сградата.
 • Инсталация за интернет до всяко жилище
 • Висококачествен безшумен асансьор, без машинно отделение
 • Помещение за общо ползване за детски колички и велосипеди на обитателите на сградата
 • В пряк достъп до новия парк в комплекса 
 • Уникална гледна на жилищата към море, езеро или парк.

ТИПОВИ АПАРТАМЕНТИ

и начини на плащане

 • Двустайни жилища от 61.60 кв.м до 67.10 кв.м.
 • Тристайни жилища от 92.71 кв.м до 101.93 кв.м.

 

Жилищата са функционални с различни квадратури. Проектирани са с висококачествени строителни материали, които гарантират висока енергийна ефективност-звуко и топлоизолация и  нисък разход при експлоатация. Апартаментите се издават в степен на завършеност по БДС (шпакловка и замазка)

 

Начин на плащане

Предлагаме гъвкави схеми на плащане според възможностите на всеки купувач. Депозит в размер на 3000 EUR с ангажимент за сключване на предварителен договор; 

Схема 1 

-30% минус гаранционния депозит при получаване на Разрешение за строеж, подписване на предварителен договор; 

20% при постигане на кота 0;

30% при получаване на Акт 14; 

15% при получаване на Акт 15; 

5% при получаване на Акт 16; 

Схема 2

По индивидуална договорка с инвеститора. 


В Предварителния договор, които се сключва между двете страни, ние като строители, сме включили клауза, която гласи, че цената на имота остава окончателна и не се променя през целия период на строеж!

 

Резервация на имота

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит. След което се прекратява продажбата му към други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор.

Направи

запитване

Можете да се свържете с нас по някой от следните начини: